ONZE LOCATIE

Onze locatie is gelegen aan de rand van het natuurgebied "de Genneper Parken". 

Het gebied Genneper Parken in Eindhoven is één van de grootste parken in Nederland en is gelegen in het zuiden van de stad. In het historische beekdallandschap vind je onder andere de Genneper Watermolen, het Clarissenklooster en Eindhoven Museum. Naast kunst en cultuur biedt het park veel sport- en recreatiegelegenheden.

Op deze unieke locatie organiseren wij verschillende activiteiten, die jullie evenement tot een onvergetelijke dag maken.

Bij Verkeer & Event Center Zuid zetten we elke keer weer een onvergetelijke ervaring neer. Naast de standaard arrangementen leveren wij uiteraard ook maatwerk. Of je nu met 10 personen of met 250 personen komt, wij regelen een passend evenement. Naast talloze Gemotoriseerde-activiteiten hebben we ook verschillende Teambuildings-activiteiten, Hoogte-activiteiten en Shooting games.

 

 

PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

Dagelijks worden er allerlei slipcursussen gegeven, van beginnerscursussen voor de auto tot professionele antislipcursussen voor de motor. Je krijgt les van de beste instructeurs, die al jarenlang in het vak zitten en gecertificeerde opleidingen geven.